σεμιναρια μαγειρικης
σεμιναρια μαγειρικης στο Terra Vinum Hotel
μαγειρικη
Ζήστε ένα αυθεντικό και καθηλωτικό γαστρονομικό ταξίδι στο Terra Vinum μέσα από συναρπαστικά, πρακτικά σεμινάρια μαγειρικής εμπνευσμένα από την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά και τις παραδοσιακές συνταγές της Πελοποννήσου. Υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων τοπικών σεφ, θα αποκαλύψετε τα πατροπαράδοτα μυστικά της ελληνικής κουζίνας, θα ετοιμάσετε αγαπημένα τοπικά πιάτα και θα εξερευνήσετε τις ιστορίες και τις τεχνικές πίσω από κάθε συνταγή. Χρησιμοποιώντας φρέσκα, εποχιακά υλικά προσεκτικά επιλεγμένα από αξιόπιστους τοπικούς παραγωγούς, θα δημιουργήσετε γευστικά γεύματα που αντανακλούν την ουσία του τόπου.
η κληρονομια της νεμεασ
Περιπλανηθείτε στους ηλιόλουστους αμπελώνες της Νεμέας και βυθιστείτε στην ψυχή μιας από τις πιο ιστορικές αμπελουργικές περιοχές της Ελλάδας. Στο Terravinum, οι προσεκτικά επιμελημένες περιηγήσεις μας στους αμπελώνες προσφέρουν στους επισκέπτες μια βαθύτερη σύνδεση με τη γη, το αμπέλι και τις αιώνιες παραδόσεις που διαμορφώνουν την τοπική αμπελουργική ταυτότητα. Με την καθοδήγηση παθιασμένων ειδικών του κρασιού, θα μάθετε για το φημισμένο αγιωργίτικο σταφύλι - την χαρακτηριστική ποικιλία της Νεμέας - το μοναδικό terroir και τις εξελισσόμενες τεχνικές της βιώσιμης και σύγχρονης οινοποίησης. Ανάλογα με την εποχή, μπορεί να έχετε τη σπάνια ευκαιρία να λάβετε μέρος στον τρύγο, βιώνοντας από πρώτο χέρι τον ρυθμό του αμπελώνα και τη χαρά της συλλογής ώριμων σταφυλιών με το χέρι. Αυτό το εμπλουτιστικό ταξίδι στη φύση και τη χειροτεχνία σας προσκαλεί να απασχολήσετε όλες τις αισθήσεις σας, προσφέροντας αξέχαστες στιγμές στον τόπο όπου γεννιούνται τα μεγάλα κρασιά.
Εκδρομες στους αμπελωνες της Νεμεας
Εκδρομες στους αμπελωνες της Νεμεας.
γευσιγνωσΙα Premium ΠΟτων
γευσιγνωσΙα Premium ΠΟτων στο Terra Vinum Hotel
γευσιγνωσΙα Premium ΠΟτων
Ξεκινήστε μια αισθητηριακή εξερεύνηση της ελληνικής κληρονομιάς της απόσταξης μέσα από μια προσεκτικά επιμελημένη εμπειρία γευσιγνωσίας αποσταγμάτων υψηλής ποιότητας στο Terravinum. Υπό την καθοδήγηση έμπειρων γνώστες, θα ταξιδέψετε μέσα από μια διακεκριμένη επιλογή χειροποίητων ελληνικών αποσταγμάτων - από τον τολμηρό χαρακτήρα του παραδοσιακού τσίπουρου και την αρωματική πολυπλοκότητα του ούζου, μέχρι σπάνιες, μικρών παρτίδων δημιουργίες που αντικατοπτρίζουν την καινοτομία της σύγχρονης ελληνικής χειροτεχνίας αποσταγμάτων. Στην πορεία, θα αποκαλύψετε τις πολιτιστικές ρίζες και τις χειροποίητες τεχνικές πίσω από κάθε ετικέτα, αποκτώντας εικόνα για τις πανάρχαιες μεθόδους απόσταξης, το ρόλο των ντόπιων βοτάνων και τη σημασία της καθαρότητας των πρώτων υλών. Σε ένα οικείο, κομψό περιβάλλον, αυτή η γευσιγνωσία προσφέρει όχι μόνο μια εκλεπτυσμένη γευστική εμπειρία, αλλά και μια βαθύτερη εκτίμηση για την τέχνη και την ιστορία που αποστάζεται σε κάθε ποτήρι. Ιδανικό για απαιτητικούς λάτρεις που αναζητούν αυθεντικές, ανώτερες γεύσεις.